25 jarig jubileum


Nico Contini meer dan 25 jaar on Stage.


In 1991 had ik per ongeluk mijn eerste optreden in Turkije, weliswaar met knikkende knieën. Op een groot terras aan het strand van Marmaris. Dat trok een hoop publiek, wat was dat leuk. Sindsdien heb ik vele optredens op mijn naam staan en gespeeld met diverse musici in Big Bands, Orkest, Duo’s, Trio’s, belegeiding (kinder)koren en veelal Solo met Zang en Keyboard. Ook werk ik met orkestbanden, die ik begeleid met zang en toetsen.

Diverse locaties waren mijn podium, zowel in grote als in kleine zalen, boten, tuinen, parken, kantoren, clubs, kantines, sauna’s, showrooms, restaurants e.d.

Men boekte mij voor bruiloften, tuinfeesten, personeelsfeesten, verjaardagen, huwelijksfeesten, verenigingsfestiviteiten, kerst, teambuilding, recepties etc.

Voor een breed publiek zing en speel ik bekende songs uit een uitgebreid repertoire.  Misschien ook bij u.


Nico Contini !

nicocontini@me.com © Nico Contini 2017